NaslovnaRAZONODAŽena koja se udala za sebe, sada se razvodi

Žena koja se udala za sebe, sada se razvodi

Jedna bizarna, ali intrigantna priča nedavno je postala viralna na društvenim mrežama. Jedna žena koja se udala za samu sebe, sada je odlučila i da se razvede.

Ta žena, Suelen Keri, 36-godišnja influenserka i model iz Brazila, prošle godine je privukla pažnju širom sveta kada se pojavila u vestima zbog toga što se udala za samu sebe u Londonu, nakon što je imala poteškoća sa izlascima. Ovaj nekonvencionalni čin samovenčanja prvobitno je bio slavljen kao hrabra izjava samoljubavi i nezavisnosti.

Godinu dana nakon svog solo venčanja, Suelen je iznenadila sve najavivši da je odlučila da se razvede od same sebe. Uprkos njenim naporima da brak uspe, uključujući pohađanje terapija za parove sama, na kraju je zaključila da brak nije održiv. Suelen je priznala da, iako je u početku bila zadovoljna odlukom da se uda za samu sebe, često se osećala usamljeno tokom braka, što ju je dovelo do teške odluke da ga okonča.

U nedavnom intervjuu, Suelen je otvoreno govorila o svom iskustvu, osvrćući se na izazove koje nosi biti u vezi sa samim sobom. Podelila je da je pritisak da bude savršena i da ispuni visoka očekivanja često ostavljao iscrpljenom.

“Samopromišljanje i analiza su neophodni”, rekla je, priznajući da je obaveza koju je preuzela prema sebi donela sopstvene izazove. Suelen je naglasila važnost prepoznavanja trenutka kada je potrebno okončati jedan ciklus, čak i u vezi sa samim sobom.

 

 

Odluka da se razvede od sebe došla je nakon deset terapijskih seansi, gde je istraživala svoja osećanja i pokušala da reši probleme u svom solo braku. Na kraju, shvatila je da je okončanje braka jedina opcija koja će joj omogućiti da nastavi dalje. Sada gleda na svoju godinu samovenčanja kao na dragoceni proces izlečenja i samospoznaje, koji ju je pripremio da otvori svoje srce za nove mogućnosti, uključujući i potencijal pronalaska partnera.

 

 

Njena priča pokrenula je razgovore o ravnoteži između samoljubavi i socijalne interakcije, naglašavajući stalni proces ličnog rasta i potrebu da prepoznamo kada je vreme da krenemo dalje, čak i iz obaveza koje preuzmemo prema sebi, piše news18.com.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Žena #koja #udala #sebe #sada #razvodi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja