NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAStimulacija G-tačke u efikasnim pozama

Stimulacija G-tačke u efikasnim pozama

Stimulacija G-tačke zahteva da uložite energiju u istraživanje njene delotvornosti, a ako vam to polazi za rukom u solo igri i dalje možete imati poteškoće prilikom penetrativnog seksa. Najbolje poze za G-tačku tiču se najboljeg pristupa i ugla prodiranja, koji može različito raditi za različite parove.

Adekvatna stimulacija G-tačke zavisi od anatomskih razlika, odnosno, kompatibilnosti – penis zakrivljen nagore bolje pogađa ključno područje unutar vagine u varijantama misionarske i kaubojske poze, dok onaj zakrivljen nadole bolje deluje u pristupu s leđa. Kratkom penisu treba omogućiti duboku stimulaciju, širokim otvaranjem i priljubljenošću, dok duži možda treba zadržati u plićoj prodornosti, da ne bi promašio najosetljiviji deo.

Koje god poze za stimulaciju G-tačke isprobavali, morate eksperimentisati da biste utvrdili šta vam najviše prija, a sa različitim partnerima to mogu različiti položaji, uglovi i dubina penetracije. Šta god radili, važno je da se opustite i prepustite senzacijama, ne jureći za orgazmom i da budete otvoreni za istraživanje.

Stimulacija G-tačke u tri položaja

Duboki prodor

Isprobajte nekonvencionalne poze za G-tačku, kao što je varijacija položaja u kome su noge partnerke podignute na partnerova ramena. Može vam biti jednostavnije da zauzmete položaj dubokog prodora, ako počnete u misionarskoj pozi, a zatim vas partner privlači k sebi, dok se podiže na kolena i dok vi oslanjate noge na njegova ramena.

Trik je u tome da on ne raširi kolena, kako bi se spustio prema vama, kao što bi to uradio u drugoj varijaciji, već da skupi kolena i ostane uspravljen, povlačeći vašu karlicu naviše, ka sebi i pridržavajući vas rukama. Da biste zauzeli prodoran položaj, oslonite se na ruke i gornji deo leđa, dok vam je karlica praktično u vazduhu. Ovo zahteva malo savitljivosti, pa ako imate problema sa kičmom, bolje ostanite u klasičnom položaju „noge uvis“.

U ovoj zahtevnoj pozi, vi nosite svu svoju težinu na ramenima i gornjem delu leđa, dok se nogama samo odupirete o partnerov trup i ramena i gotovo da nemate slobodu pokreta. Ali, ovaj položaj omogućava partneru dubok prodor i manipulativni prostor – držeći vas za kukove, može vas povlačiti tako da klizate gore dole, što je vrlo snažna stimulacija G-tačke, koja vas može dovesti do snažnog orgazma kakav niste očekivali.

Možete se osećati nespretno dok pokušavate da zauzmete ovaj položaj, ali kad to prebrodite, shvatićete da je vredno truda. Da bi vam bilo ugodnije možete imati pri ruci tvrd jastuk, da ga ubacite i podržite leđa i stabilnost.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađete tu famoznu G-tačku?

Down Stroke

Ovo može biti komplikovano – gotovo akrobatski, jer gotovo dubite na glavi, dok muškarac nosi svu vašu težinu. Ali ako je on krupniji od vas i dovoljno snažan da vas podigne, položaj u kome muškarac stoji i prodire u vas držeći vas za noge, dok vi visite naglavačke i oslanjate se ramenima, glavom i rukama o pod, može biti vrlo intenzivna stimulacija vaše G-tačke.

Možete početi tako što ćete mu sesti u krilo (dok on sedi na stolici) i postići penetraciju i u tom položaju možete pažljivo podići noge na njegova ramena, dok se savijate unazad. Zatim muškarac ustaje držeći vas čvrsto i vi visite dodirujući pod glavom i ramenima (ako ste visoki) ili rukama (ako ste mnogo niži od njega).

Ovaj fizički izazovan položaj zahteva snagu, pažnju i koncentraciju, ali takođe zahteva i da potpuno verujete u partnerovu snagu i pažnju i može vam pružiti veoma intenzivno emocionalno iskustvo.

Stimulacija G-tačke pod pravim uglom

Nešto jednostavniji položaj, ali takođe varijanta dubokog prodora iz prethodnih poza, predstavlja omogućavanje prodiranja pod pravim uglom, koji možete postići ako imate tvrdu površinu odgovarajuće visine, na koju možete da legnete, dok partner stoji ili kleči.

Mogao bi da vam odgovara stabilan trpezarijski sto ili komoda u visini partnerovih prepona u stojećem položaju, ili ivica kauča ili kreveta, u položaju u kome partner kleči na podu. Treba samo da legnete na leđa i omogućite partneru prodor pod pravim uglom, dok su vam kukovi malo preko ivice stola (komode, fotelje, kauča). Položajem svojih nogu regulišete dubinu pristupa i svoju pokretljivost – ako ih oslonite na pod (na niskoj podlozi), plitka stimulacija G-tačke može biti vrlo stimulativna i kada dozvolite dubok prodor savijajući kolena ka grudima, ili podižući noge na partnerova ramena, možete ući u vrtoglavi finiš i doživeti orgazam od koga će vam se celo telo tresti kao uključeno u struju.

Mnoge žene svedoče da duboka penetracija, uz odgovarajući nivo uzbuđenja i podmazivanja, u ovim pozama ne samo da stimuliše G-tačku, već da osećaju orgazmičke kontrakcije senzacije i mnogo dublje, što može značiti da doživljavaju kobinovani C i G orgazam, odnosno, orgazam cerviksa i G-tačke.

Ako rešite da izvodite akrobacije, nemojte to činiti punog stomaka, koristite tvrde jastuke za potporu, i obložite tvrde površine mekom ćebadi, da biste se obezbedili. Ali ne plašite se – nespretnost, malo smeha i gubitak erekcije je najgore što može da se desi, a tada se uvek možete vratiti milovanju u nekim manje izazovnim položajima.

Pročitajte i ovo: Jastuk – koristan dodatak za udobniji seks i jače orgazme

Naslovna fotografija: instagram.com/soleadriftphotography

Brankica Milošević

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Stimulacija #Gtačke #efikasnim #pozama

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja