NaslovnaRAZONODASudar života i umetnosti je težak, a moje srce je slomljeno

Sudar života i umetnosti je težak, a moje srce je slomljeno

Slavna holivudska i australijska glumica Nikol Kidman osvojila je nagradu za najbolju glumicu Venecijanskog filmskog festivala, ali je pre dodele nagrada morala da napusti Italiju i vrati se kući, jer je dobila vest da joj je iznanada, u 83. godini, preminula majka, piše Holivud Reporter. U njeno ime, nagradu za najbolju glumicu, primila je rediteljka filma „Babygirl” Halina Reijn.

„Danas sam stigla u Veneciju i nedugo zatim sam saznala da je moja lepa, hrabra majka Džanel En Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram da odem svojoj porodici, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, ona me vodila, ona me stvorila. Izuzetno sam zahvalna što mogu pred svima vama izgovoriti njeno ime kroz Halinu. Sudar života i umetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve”, pročitala je Reijn izjavu glumice tokom preuzimanja nagrade. 


(Printscreen/Instagram)

Nikol Kidman je još u januaru 2022. rekla da je njena majka Džanel En Kidman lošeg zdravlja, ali tada nije dala dodatne informacije. Gumica je bila vrlo bliska sa svojom majkom i preuzela je brigu o njoj. 

„Mogu da gledam svet očima 81-godišnje žene, jer smo bliske. Ona je vrlo direktna i vrlo iskrena i tako dobijam pristup svetu kroz njene oči, oči moje majke, dakle deo mene”, izjavila je glumica u intervjuu pre dve godine. 


Glumica je i ranije govorila da joj je majka bila „vetar u leđa” u karijeri i da ju je uvek terala da se usredsredi na sebe.

„Mama nije dobila karijeru koju je želela, ali bila je odlučna da njene ćerke imaju jednake mogućnosti. To mi je dalo život. I ona mi je dala život, ona i moj tata”, izjavila je jednom prilikom slavna glumica.


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Sudar #života #umetnosti #težak #moje #srce #slomljeno

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja