NaslovnaRAZONODAPlavi golub u Velikoj Britaniji

Plavi golub u Velikoj Britaniji

Stanovnici Mejdenheda u Berkširu u Velikoj Britaniji, suočili su se sa neverovatnim prizorom kada su u svojoj okolini primetili goluba u živopisnim bojama.

Ova neobična ptica, prekrivena svetlim ružičastim i plavim bojama, postala je pravi hit među meštanima i izazvala veliku zabrinutost među stručnjacima za divlje životinje.

Profimedia

 

Sajmon Brajson, jedan od lokalnih stanovnika, bio je zapanjen kada je ugledao ovog obojenog goluba.

Kako kaže, izgledao je prilično čudno, jer nikada ranije nije video goluba te boje. Kada je otvorio krila, bio je fasciniran detaljima.

Fotografije koje je napravio brzo su se proširile putem društvenih mreža, a mnogi su komentarisali i pitali odakle dolazi ovaj neobični golub.

Stručnjaci iz organizacije RSPCA izrazili su zabrinutost zbog mogućih posledica ovakvog bojenja.

Predstavnica tima za divlje životinje, Rebeka Mahin, upozorava da boje i sprejevi mogu biti toksični za ptice, koje mogu pokušati da očiste supstance sa svojih perja, što može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. 

Profimedia

 

Golub, koji je trenutno u centru pažnje, nosi živopisne plave, ružičaste i žute boje na krilima, zbog čega se čini da je životinja, nažalost, deo novog trenda za objavljivanje pola bebe koji se širi društvenim mrežama.

Stručnjaci savetuju da se ovakvi trendovi treba izbegavati zbog potencijalnih opasnosti po životinje, dok su meštani i dalje zbunjeni i fascinirani ovim neobičnim prizorom, piše Mirror.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Plavi #golub #Velikoj #Britaniji

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja