NaslovnaRAZONODABila sam mrtva 11 minuta, bila u Raju i Paklu

Bila sam mrtva 11 minuta, bila u Raju i Paklu

Šarlot Holms – u to vreme 68-ogodišnja prabaka – doživela je putovanje u Raj i Pakao. Sve je počelo na rutinskoj kontroli srca kod njenog kardiologa 2019. godine. Kako joj je u ordinaciji krvni pritisak naglo porastao na 234 sa 134, lekari su joj rekli: „Ili ćete imati još jedan moždani udar, ili ćete imati srčani udar”, ispričala je.

Ono što je usledilo bilo je putovanje u Raj i obilazak ivice Pakla koju je posetila sa Bogom koji je želeo da je zamoli da jednu važnu lekciju prenese živima. Holms i njen suprug Deni rekli su da su je lekari proglasili klinički mrtvom, nakon što je srce stalo skoro 11 minuta, piše Dejli mejl.

Da li verujete u Raj i Pakao?

Deni je sa nevericom gledao kako se traumatski događaj odvija: „Odmah su pozvali lekare i svi su počeli da žure unutra”, rekao je njen suprug koji se u tom trenutku pitao da li će uopšte moći da je odvede kući. On je potvrdio natprirodnu priču svoje žene, prepričavajući šokantan trenutak kada je čuo kako ona do detalja opisuje onostrane stvari koje fizički nisu bile u prostoriji, ali kojima je ona prisustvovala u realnom vremenu.

„Tada sam znao da ona nije na ovom svetu”, objasnio je.

Holms je objasnila da je njeno putovanje počelo kao klasično vantelesno iskustvo pre nego što su je anđeli odveli u Raj.

„Bila sam iznad svog tela”, kako se sećala iskušenja

„Videla sam lekare kako rade kompresiju grudnog koša. Sve sam videla, kako pokušavaju da me ožive, sve medicinske sestre oko mene. Osetila sam miris najlepšeg cveća. A onda sam čula i divnu muziku. Kada sam otvorila oči, znala sam gde sam. Znala sam da sam na nebu”.

Bio je to pun čiste radosti, a kako je rekla dočekale su je mlađe, zdravije verzije preminulih članova porodice.

„Videla sam svoju mamu. Videla sam svog tatu, sestru, članove porodice, svece iz starih vremena”, priseća se Holms.

Nakon što se nakratko ponovo srela i sa detetom koje je izgubila u petom mesecu trudnoće, Holms se prisetila da ju je Bog tada odveo na mračniji, ali edukativniji put.

„Bog me je odveo na ivicu Pakla“, izjavila je ova baka koja ne krije da je tu mirisalo trulo meso. Bog je, navodi, želeo da joj pokaže užase koji prate život koji se živi van morala.

„On mi je pokazao Pakao da bi poručio da ako neki koje ne žive moralno ako ne promene svoj način i stil ponašanja, boraviće u tom užasu. Čula sam svog oca kako govori: Imaš vremena da se vratiš i podeliš”.

Šarlot i njen suprug Deni su posle reanimacije nastavili normalan život. Ona je puštena iz bolnice posle dve nedelje posmatranja. Preminula je 28. novembra 2023. godine u 72. godini.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Bila #sam #mrtva #minuta #bila #Raju #Paklu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja