NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAMuškarac sa ljubavnicom ide u sving klubove

Muškarac sa ljubavnicom ide u sving klubove

Pre nego što je izašao iz kuće, Andrej je poljubio svoju suprugu, s kojom je u braku već 22 godine, u obraz i poželeo joj dobar provod sa prijateljicama. Ona mu se osmehnula, sažalivši ga zbog toga što mora da ide na “dosadnu poslovnu večeru.” U tom trenutku, osećaj krivice ga je preplavio, jer je znao da ga te noći čeka sve samo ne dosada. Upravo suprotno.

Nije zasluživao njeno saosećanje. Međutim, dok je stigao do kraja ulice, osećaj krivice je iščezao, a zamenilo ga je uzbuđenje. Bio je na putu ka seksualnoj zabavi u hotelskom apartmanu, unajmljenom za tu priliku. Te noći je planirao da bude sa tri različite žene.

Držeći ljubavnicu za ruku, ušao bi u prostoriju prepunu oskudno odevenih žena koje su spavale sa muškarcima koje su tek upoznale. Za sat vremena, on bi im se pridružio i spavao sa tri žene, pre nego što bi se vratio kući svojoj ženi, koja nije radila ništa “razvratnije” od ispijanja vina sa prijateljicama.

Ovaj scenario postao je deo njegovog života u poslednjih šest godina. Nije bio svakodnevni događaj, ali se ponavljao svaka dva-tri meseca. Uzbuđenje koje je dolazilo iz vanbračnih veza postalo je zavisnost, i postao je deo njegovog života od kojeg nije želeo da se odrekne.

Freepik

 

I dalje je voleo svoju ženu – ona je bila majka njegove dece, smejali su se zajedno, uživali u međusobnom društvu, i mogao je da je zamisli kao ženu sa kojom bi ostario. No, uprkos tome, nije bio veran suprug.

Njihov seksualni život oduvek je bio manjkav. Njoj seks nije predstavljao veliko zadovoljstvo i već godinama su ga upražnjavali jednom mesečno, više iz osećaja obaveze nego iz želje. Prvi put ju je prevario posle pet godina braka – bio je na poslovnoj konferenciji i spavao sa koleginicom. Afera je trajala nekoliko meseci i završila se obostrano. Nakon toga, imao je nekoliko kratkih, oportunističkih veza bez značaja.

Pre osam godina, upoznao je ženu iz biciklističkog kluba, koja je takođe bila udata, i sa njom je započeo aferu. Na početku mu je spomenula da je uživala u razmeni partnera sa bivšim partnerom. To ga je zaintrigiralo. Oduvek ga je privlačila ta ideja, naročito nakon što mu je jednom prijatelj, na kraju jedne pijane večeri, predložio da zamene supruge – dok su njihove žene bile zgrožene, on je to pretvorio u šalu.

Smatra da je dobar suprug i otac, samo jedno ga plaši: Idem na gole zabave, a onda se vraćam kući svojoj ženi i deciProfimedia

 

Ideja o svingerskoj zajednici počela je da raste u njemu, ali nije znao kako to da sprovede u delo, a nije želeo da ide sam. Kada mu je ljubavnica predložila da odu zajedno, bio je oduševljen. U to vreme već se zaljubio u nju – voleo je njen avanturistički duh. Ali oboje su od početka znali da ne žele da unište svoje porodice i držali su se tog dogovora.

Prvi put su posetili nudistički klub na periferiji Londona. Dok su sedeli u sauni, ona mu je šapnula da joj se dopada jedan muškarac. Pozvali su ga u sobu, a on je bio više nego voljan. Osećaj gledanja nekoga koga voliš dok je intiman sa nekim drugim bio je nevrovatno iskustvo – izazivalo je lavinu emocija.

Nakon toga, želeo je još. Dva meseca kasnije, otišli su u centralni londonski klub. Znao je da će biti kasno, pa je izmislio poslovni put i prespavao van kuće. Bio je nervozan, bojao se da neće moći da izdrži pritisak ili da će doživeti preranu ejakulaciju. Ali, ljubavnica ga je umirila, i ubrzo su započeli razgovor sa drugim parom.

Nakon što je video koliko ona uživa gledajući ga sa drugom ženom, osetio je mir – nije bilo ljubomore. Shvatio je da želi još. Za njega, uzbuđenje nije bilo samo u seksu sa drugom osobom, već u činjenici da postoje žene sa jakim seksualnim porivom, a taj zajednički osećaj ekstaze ga je neizmerno privlačio.

Kasnije tog dana, vratio se kući svojoj ženi i nije osećao nikakvu krivicu. Razmišljao je o tome kako njegova supruga nikada ne bi želela da učestvuje u takvim stvarima. Ona je bila zadovoljna njihovim brakom i nije želela da zna šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Smatra da je dobar suprug i otac, samo jedno ga plaši: Idem na gole zabave, a onda se vraćam kući svojoj ženi i deciFreepik

 

Razgovarali su o preljubi kad bi njihovi prijatelji bili uhvaćeni u varanju, a njen komentar bi uvek bio: „On je idiot što je dozvolio da ga uhvati.“

Njegov najveći strah nije bio da će ga žena otkriti, već da će deca saznati. Znao je da bi bila užasnuta – niko ne želi da misli o svojim roditeljima u seksualnom kontekstu, a pogotovo ne o tome da učestvuju u svinging sceni.

Tokom godina, stekli su profil na ‘Fab Swingers’ sajtu i upoznavali parove ili pojedinačne muškarce putem te platforme. Sastajali su se u hotelima ili privatnim prostorima, i posetili su nekoliko klubova u Evropi.

Za njega, ovo je bio samo jedan aspekt života. Smatrao je da je u svemu drugom dobar suprug. Dok je bio svestan da bi većina ljudi njegovo ponašanje smatrala odvratnim, za njega je svingeraj bio uzbudljiv beg iz svakodnevice, bez kajanja, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Muškarac #ljubavnicom #ide #sving #klubove

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja