NaslovnaNAJNOVIJEKarapandžić stalno u problemu! Veljin saradnik drugi put ove godine došao isečen...

Karapandžić stalno u problemu! Veljin saradnik drugi put ove godine došao isečen i krvav u bolnicu

Boris Karapandžić (35), pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je juče primljen u Urgentni centar sav isprebijan i početkom godine je primljen u istu bolnicu sa brojnim povredama, a u martu se na suđenju “koljačkom klanu” pojavio sa modricom na čelu.

Boris Karapandžić koji je juče primljen u bolnicu, jer je, kako je sam izjavio, prošao kroz staklena vrata.

On je sav krvav i sa hematomima po celom telu, čak i povredama na tabanima zadržan u bolnici na lečenju. 

Podsetimo on je 2. januara takođe primljen u Urgentni centar s brojnim povredama, go i bos, a policija je tada brzo rasvetlila ovaj slučaj i utvrđeno je da je Karapandžić bio pod jakim uticajem narkotika i obračunavao se sa ženom.

Kako smo tada izveštavali on je posle obračuna na vanbračnom suprugom go i bos istrčao na ulicu.

– Našao ga je prolaznik bio je jako pogubljen, nije znao gde je. Policiji je prvo tvrdio da ga je neko napao – izjavio je tada sagvornik iz istrage. 

U prvom trenutku se tada čak mislilo da je Karapandžić povređen u mafijaškom ili navijačkom obračunu, ali je ubrzo utvršeno da je bio drogiran. 

Tada je Karapandžić imao više posekotina i ozbiljnih povreda koje su nastale kad je već istrčao iz stana, jer je išao ulicom i redom razbijao prozore i izloge.

Inače u martu ove godine na suđenje “koljačkom klanu” Karapandžić je došao sa modricom na čelu. 

Podsetimo, Borisu Karapandžiću, pripadniku Belivukovog klana, koga optužnica tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba “Komitet” 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao autoput u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu Aleksandra Vavića.

Veljin vojnik hitno primljen u bolnicu! Karapandžić sav izubijan i krvav došao u Urgentni centar

Hronika

Boris Karapandžić (35), koji je optužen da je bio pripadnik zloglasnog kriminalnog klana koji su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, primljen je u Urgentni centar sa teškim povredama.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Karapandžić #stalno #problemu #Veljin #saradnik #drugi #put #ove #godine #došao #isečen #krvav #bolnicu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja