NaslovnaRAZONODAKlint Istvud, 94, izgubio 33 godine mlađu životnu partnerku

Klint Istvud, 94, izgubio 33 godine mlađu životnu partnerku

Holivudska ikona Klint Istvud, 94, u žalosti je zbog gubitka voljene Kristine Sandere. On je potvrdio ovu tragičnu vest u kratkoj izjavi i najavio da se neće dalje oglašavati:

„Kristina je bila divna žena i mnogo će mi nedostajati”, rekao je.

Kristina Sandera, dugogodišnja partnerka poznatog glumca, režisera i oskarovca Klinta Istvuda, preminula je u 61. godini, a uzrok smrti nije objavljen.

Njihova veza je počela 2014. godine, i uprkos razlici od 33 godine, par je čitavu deceniju uživao u zajedničkim trenucima.

Kristina i Klint su se upoznali u restoranu u restoranu Istvudovog hotela Mission Ranch, u Karmelu u Kaliforniji, gde je ona radila kao hostesa – i ubrzo su postali nerazdvojni.

Nije poznato mnogo detalja o njihovoj vezi, ali Kristina ga je pratila na raznim filmskim premijerama i dodelama nagrada.

Sandera je prvi put fotografisana sa Istvudom u junu 2014. godine, a upućeni su rekli da se uselila u vilu vrednu 20 miliona dolara koju je on napravio za bivšu suprugu Dinu mesecima ranije.

Sa zvezdom je debitovala na crvenom tepihu na dodeli Oskara 2015, gde je njegova drama „Američki snajper” dobila šest nagrada.

Pre veze sa Kristinom, Istvud je bio u braku dva puta: sa manekenkom Megi Džonson od 1953. do 1987. godine i sa voditeljkom Dinom Ruiz od 1996. do 2004. godine. Osim toga, imao je nekoliko dugih veza sa holivudskim zvezdama, uključujući glumicu Frensis Fišer i Sondru Lok.

Legendarni glumac ima osamoro dece iz svojih brakova i veza.


Sa Istvudovim ćerkama (Printscreen/Instagram)

Kristina je kratko bila u braku sa Polom Vejnskoutom 2003. godine, samo 11 meseci – a bivši par je imao burnu zajednicu koja je rezultirala njenim uhapšenjem zbog nasilja u porodici.

Vejnskout je 2015. za National Enkuirer rekao da je 17. jula 2002, samo dva meseca nakon što su počeli da izlaze, ona „pobesnela” kada je odbio da se useli kod nje, a kada je pokušao da ode, „uhvatila ga za košulju i ogrebala ga po vratu da ga spreči da ode“. Uspeo je da pozove policiju, koja je u svom izveštaju primetila „jaki miris“ alkohola u Kristinonom dahu dok su je hapsili zbog nasilja u porodici.

Par se ipak venčao osam meseci kasnije, a Vejnskout je, navodno, potrošio 80.000 dolara na medeni mesec, nakit i „zubarske radove“ za svoju nevestu.

Nekoliko meseci nakon venčanja, izbio je još jedan fizički obračun između para, a Vejnskout je tvrdio da je ovoga puta ona bila „izbezumljena zbog nedavne smrti jedne od njenih mačaka”.

Brak se konačno raspao u junu 2003. godine, kada je policija reagovala na još jednu prijavu za nasilje u porodici, kada je Vejnskout tvrdio da ga „žena tuče”. U sudskim dokumentima piše da je Sandera izjavila da nije bila alkoholičarka, ali da je potpuno prestala da pije i da je prisustvovala sastancima Anonimnih alkoholičara. Pored toga, Kristina je pohađala i 15 časova za upravljanje besom.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Klint #Istvud #izgubio #godine #mlađu #životnu #partnerku

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja