NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAMislila sam da je to ljubav

Mislila sam da je to ljubav

Mejsi Luis, 43-godišnja Britanka koja se preselila u Istanbul da radi kao dadilja, našla se u centru ljubavne drame koja se završila na njen rođendan. Njena priča, koju je ispričala za The Sun, razotkriva kako su se nade u romantičnu vezu pretvorile u bolno razočaranje kada su se njene sumnje u partnerovu iskrenost potvrdile tokom večere koja je trebala da bude proslava.

Zanemarila je svoju intuiciju

“Prvi put kad sam ga srela, rekla sam prijateljici da mislim da je gej jer je u automobilu igrao uz Spice Girls”, počinje svoju priču Mejsi.

“Ali ona mi je rekla da je to samo drugačija kultura, pa sam pokušala da ignorišem svoje sumnje.” Mejsi je odlučila da ipak da šansu vezi, delimično zanemarujući svoje instinkte. Iako su na početku delovali kao bliski prijatelji, postojali su znaci koji su ukazivali na problematičnu dinamiku u njihovoj vezi, kao što su česte putovanja s njegovim šefom i nikada ne provođenje vremena sami na odmorima.

 

Crvene zastavice u vezi

“Nikada nismo išli sami na odmor, što je bilo čudno za par koji gradi intimnu vezu,” rekla je Mejsi. Takođe, njegov izbor da vodi uvek prijatelja na romantična putovanja dodatno je podgrejao njene sumnje. Najveći alarm za Mejsi bio je kada je tokom “poslovnog putovanja” njen partner objavio sliku dve čaše s alkoholom na zalasku sunca, što je nju navelo da sumnja da su ti izleti više od običnih poslovnih obaveza.

Profimedia

 

 

Konačno razotkrivanje

“Na noći mog rođendana, pitala sam ga kada će se preseliti,” priča Mejsi. “On je odgovorio da je potreban svom šefu, na šta sam ja rekla, ‘Pa, nije da spavaš sa svojim šefom, zar ne?’ Njegova reakcija mi je rekla sve”. Iako nikada nije bila osoba koja pravi scene, emotivni pritisak i nakupljeno razočaranje su je naveli da to učini, što je rezultiralo dramatičnim prekidom večere i njihove veze.

Unsplash

 

 

Život posle ljubavnog brodoloma

Nakon što se vratila u Veliku Britaniju, Macy je shvatila da njen partner nikada nije imao stvarne namere da živi s njom. “Stalno me je obmanjivao,” kaže ona. “Na kraju, dijagnostikovana mi je autoimuna bolest zbog stresa od njegovih neprestanih laži.”

Razvod je usledio brzo, a ona je nastavila dalje, pronašavši utehu i novi početak s drugim partnerom s kojim je dobila dete i razvela se a trenutno radi u industriji za odrasle.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Mislila #sam #ljubav

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja