NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAPonašanje muškaraca koje odbija žene

Ponašanje muškaraca koje odbija žene

Mnogi ljudi često ne shvataju koliko je važna otvorena komunikacija i iskrenost u ljubavnim vezama.

Luen Vard, vodeća australijska posrednica u ljubavi i trener za upoznavanje, nedavno je otkrila ključni faktor koji može instantno odbiti žene, a to je izigravanje žrtve.

Profimedia

 

Vard naglašava da žene žele partnere koji su emocionalno jaki, sposobni da preuzmu odgovornost za svoje postupke i otvoreno dele svoja osećanja.

Termin “izigravanje žrtve“ podrazumeva stav u kojem osoba prikazuje sebe kao nevinog i žrtvu okolnosti, umesto da se suoči sa problemima.

Ovaj način komunikacije može da izazove negativnu reakciju kod žena, jer one traže muškarce koji će im pružiti sigurnost i podršku.

– Postoji velika razlika između ranjivosti i izigravanja žrtve. Kada ne pričate o svojim osećanjima, automatski se povlačite, zbog čega delujete slabo i neprivlačno – objašnjava Vard. 

Zapanjujuća istina o ponašanju koje odbija žene: Jedna greška vas može koštati veze sa osobom koju želiteFreepik

 

Umesto da se fokusirate na svoje bolne trenutke iz prošlosti, bolje je da se okrenete ka tome ko ste danas i šta vas pokreće.

Osim toga, Vard ističe da žene ne žele da budu terapeuti svojim partnerima. Umesto da očekujete da vas neko „popravi“, bolje je da pričate o svojim osećanjima i iskustvima, a ne samo problemima.

– Najbolji način da upoznate nekoga je izbegavanje površnog razgovora i deljenje stvarnih, ličnih priča – savetuje ona.

Na kraju, važno je da zapamtite da otvorenost i iskrenost ne samo da jačaju vezu, već i privlače pravu osobu u vaš život.

Zapanjujuća istina o ponašanju koje odbija žene: Jedna greška vas može koštati veze sa osobom koju želiteFreepik

 

U svetu gde su mnogi skloniji da se skrivaju iza maski, pravi dijalog i ranjivost mogu biti vaša najjača oružja u potrazi za ljubavlju, piše Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ponašanje #muškaraca #koje #odbija #žene

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja