NaslovnaBIZNISUloga agencija u kreiranju NFT-a i digitalnih kolekcionarskih predmeta

Uloga agencija u kreiranju NFT-a i digitalnih kolekcionarskih predmeta

Podsticanje uključivanja u Web3

Jedna od najistaknutijih prednosti koje agencije donose je njihov pristup široj publici. Neki od njih su godinama, ako ne i decenijama, gradili odnose sa brendovima, umetnicima, sportistima i poznatim ličnostima. Oni imaju publiku zasnovanu na poverenju i kredibilitetu, koju mogu iskoristiti da uvedu veliki broj ljudi u svet NFT-a, piše portal WEBMIND. 

Zamislite svetski poznatog muzičara koji uz pomoć talent agencije lansira svoj sledeći album kao NFT. Agencija, sa svojim iskustvom u promociji i brendiranju, može pomoći da se usvoji glavna struja. Oni mogu normalizovati integraciju Web3 tehnologija za fanove koji bi inače mogli biti oklevajući.

Povećanje angažmana fanova

Tradicionalni načini angažovanja fanova, poput lajkova i retvitova na društvenim mrežama, nude prolaznu povezanost. NFT-i, s druge strane, omogućavaju fanovima da poseduju deo digitalne istorije, bilo da je to pesma, umetničko delo ili sportski trenutak.

Agencije mogu iskoristiti ovo, pomažući u stvaranju ekskluzivnih ili ograničenih izdanja NFT-a koji ne služe samo kao kolekcionarski predmeti već i kao ulaznice za privatne koncerte, sadržaj iza kulisa ili druge jedinstvene doživljaje. Ovaj nivo angažmana nije samo novina – to je revolucija u upravljanju odnosima sa fanovima.

Intimni uvid u publiku

U tradicionalnom digitalnom prostoru, razumevanje publike može uključivati praćenje poseta web stranici ili analizu interakcija na društvenim mrežama. Sa NFT-ima, agencije imaju potencijal da zavire mnogo dublje. Ispitujući blockchain, oni mogu videti ne samo ko poseduje određeni NFT već i koje druge tokene ta osoba drži. To pruža detaljan uvid u interesovanja kolekcionara, pružajući neprocenjive podatke za buduće kampanje ili lansiranja proizvoda.

Više o ovoj temi pročitajte na NAŠEM portalu WEBMIND. 

InfoPuls-podeljeno sa izvora-Bizlife

#Uloga #agencija #kreiranju #NFTa #digitalnih #kolekcionarskih #predmeta

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja