NaslovnaPLANETA(UZNEMIRUJUĆE) Jeziv snimak napada u školi u Francuskoj! Ubada ljude nožem, čovek...

(UZNEMIRUJUĆE) Jeziv snimak napada u školi u Francuskoj! Ubada ljude nožem, čovek se okliznuo, tada je počeo horor! (VIDEO)

Francusko tužilaštvo za borbu protiv terorizma otvoriće istragu povodom današnjeg napada nožem u srednjoj školi u gradu Aras u kojem je jedna osoba ubijena a nekoliko povređeno, a pojavili su se i snimci nemilog događaja.

Mediji su javili da je napadač vikao “Alahu Akbar” pre incidenta, ali policija to još nije potvrdila. U međuvremenu na društvenim mrežama pojavio se dramatičan snimak napada u školi. U jednom trenutku vidi se da je čovek koga je na kraju napadač izbo pokušao da se odbrani stolicom, nakon čega se okliznuo i pao. Ubica je onda počeo da ga ubada nožem.

 

 

Kako navodi policija, napadač je čečenskog porekla i nalazi se u policijskoj evidenciji. Osumnjičeni i njegov brat su uhapšeni, javlja BFM i dodaje da napadač ima oko 20 godina i da je u pitanju bivši učenik srednje škole. 

Francuski predsednik Emanuel Makron i ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen, kao i ministar prosvete Gabrijel Atal uputili su se na mesto napada, javlja televizijska stanica BFM.

Sve škole u Arasu su zatvorene posle današnjeg napada. 

 

Horor u Francuskoj! Upao u školu vičući "Alahu akbar!" Ubijen nastavnik, dvoje ranjeno

Planeta

Jedna osoba je ubijena, a dve su teško povređene u napadu nožem u školi na severu Francuske u gradu Aras, prenose francuski mediji.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja