NaslovnaNAJNOVIJEJavno nabrojao sve svoje bivše devojke! Nesuđeni zet Krivokapića je novi crnogorski...

Javno nabrojao sve svoje bivše devojke! Nesuđeni zet Krivokapića je novi crnogorski premijer sa burnom ljubavnom prošlošću! (VIDEO)

Na prozivke da je nacionalista, Spajić je dao odgovor bez presedana koji će ostati zapisan u analima politike

Novi crnogorski premijer Milojko Spajić, nekadašnji ministar finansija u vladi Zdravka Krivokapića, sa čijom se ćerkom inače tad i zabavljao, ranije je postao hit na društvenim mrežama i to zbog – ljubavi!

On je, kako bi se opravdao da nije nacionalista, pred TV kamerama otkrio i svoj ljubavni život.

– Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima – rekao je svojevremeno Spajić.

Spajiću, koji je inače iz Pljevalja, politički protivnici su u nekoliko navrata zamerali stavove u vezi sa SPC, koju smatra institucijom koja u Crnoj Gori postoji vekovima i kojoj građani najviše veruje.

Kad je reč o njegovim ljubavima, prvo se dosta govorilo o Spajićevoj vezi sa lepom brinetom koja zauzima visok položaj u jednoj evropskoj instituciji za Zapadni Balkan. Ona je doktorirala Međunarodnu istoriju i politiku u Ženevi, dugo sarađivala s brojnim internacionalnim organizacijama, a sada je na visokoj poziciji.

Milojko Spajic CG ministar slikovito objasnjava da nije tacno da je nacionalista, nabrajajuci ko su bile njegove prethodne devojke 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 pic.twitter.com/lWkz4GZ8p1

— Andjeo 2004 (@Andjeo2004) January 28, 2022

Njih dvoje su bili u vanbračnoj zajednici, ali mediji su pre par godina pisali da već neko vreme nisu zajedno. Vrlo interesantne podatke o svom ljubavnom životu izneo je i sam Spajić jednom prilikom.

Početkom 2022. on je, u pokušaju da se opravda od optužbi za nacionalizam, javno, pred televizijskim kamerama, ispričao detalje svog ljubavnog života.

– Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima – rekao je tada Spajić.

Sadašnji premijer bio je ministar finansija i socijalnog staranja od decembra 2020. do aprila 2022. godine. Spajić inače govori šest svetskih jezika i školovan je u Japanu. Radio je u Goldman-Saksu.

(FOTO) Poruka na torti sve govori! Abazović predao dužnost Spajiću!

Kako dolikuje

U Vladi Crne Gore je jutros izvršena primopredaja dužnosti dvojice premijera, a tu je bila i torta koju je Dritan Abazović obećao svom nasledniku Milojku Spajiću.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Javno #nabrojao #sve #svoje #bivše #devojke #Nesuđeni #zet #Krivokapića #novi #crnogorski #premijer #burnom #ljubavnom #prošlošću #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja