NaslovnaHRONIKALažni građevinac osuđen na 20 godina za ubistvo! Dolijao plaćeni ubica Džonija...

Lažni građevinac osuđen na 20 godina za ubistvo! Dolijao plaćeni ubica Džonija sa Vračara

Stefan Milašinović (24) iz Kraljeva osuđen je danas pred Višim sudom u Beogradu na 20 godina zatvora zbog toga što je 28. aprila prošle godine ubio Luku Žižića (37) u kafiću “Ritual” na Novom Beogradu!

Drugooptuženi Jovan Ugrenović (22), koji je posle zločina pomogao Milašinoviću da se sakrije tako što mu je obezbedio stan, kažnjen je sa godinu i po dana zatvora.

– Ja sam upokojio Luku. Sada mi je žao što sam to uradio i kajem se zbog toga – priznao je na početku suđenja Milašinović.

Žižić je, podsetimo, ubijen u svom kafiću dok je sedeo za stolom sa trojicom prijatelja, a njegov brat Vukan je to veče radio za šankom. Maskiran u radničko odelo, sa kačketom na glavi, rukavicama i hirurškom maskom, Milašinović je ušao u lokal i zamolio da ode u toalet.

Čim je izašao, prišao je ka Luki i zapucao. Brat pokojnog i prijatelji, koji su bili prisutni, skočili su na ubicu, oteli mu pištolj i skinuli masku, ali je on ipak uspeo tada da pobegne.

Pred sudom je svedočio i Vukan Žižić koji je u sudnici ispričao da je čoveka u radničkom odelu pustio u toalet, jer ga je ljubazno zamolio, kao i da mu je pokojni brat rekao da ne treba da pušta ljude sa ulice koji nisu gosti:

– Luka je tada rekao: ‘Da imam dušmanina, od ovog bih odmah zalegao, kako izgleda’. Taj čovek se brzo vratio, izvadio pištolj i počeo da puca u mog brata. Istrčao sam iz šanka i udario ga po vratu, ispao mu je pištolj i maska sa lica. Nikola i ja smo ga udarali. Video sam kod Luke lokvu krvi i prišao mu, a napadač je tada uspeo da pobegne.

Sumnja se i da je Milašinović jedan od plaćenih ubica koji su radili za odbeglog Nikolu Vušovića, zvanog Džoni sa Vračara, koji je blizak “kavačkom klanu”.  

Presudio i Zeki iz Kragujevca?

Osumnjičen je i za ubistvo Nikole Zečevića Zeke (38) iz Kragujevca, 12. februara prošle godine. Na snimku, nastalom kobne noći, vidi se da je ubica sa fantomkom pratio Zečevića i s leđa ga izrešetao. Dok je žrtva bila na zemlji, naočigled mnogih prolaznika, ispalio mu je kobni hitac u vrat. 

Ubijeni Zečević je bio vlasnik smeštaja “Vila Jelena” u gradu na Lepenici. Slovio je za žestokog momka i bio je umešan u nekoliko pucnjava.

Pre nekoliko godina ranio je sina vlasnika poznate menjačnice u Kragujevcu, posle čega se ovaj dugo oporavljao i ima zdravstvene posledice od tog napada. Na njega je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu.   

 

UBICA PRIZNAO DA JE LIKVIDIRAO LUKU ŽIŽIĆA, A OTAC UBIJENOG TVRDI! Deset ljudi umešano, a dvojica su nalogodavci

Hronika

Stefan Milašinović (24) iz Kraljeva kome se u Višem sudu u Beogradu sudi za ubistvo Luke Žižića (37) priznao je zločin.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Lažni #građevinac #osuđen #godina #ubistvo #Dolijao #plaćeni #ubica #Džonija #Vračara

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja