NaslovnaVESTIVučić sutra u Loznici! Predsednik obilazi renovirani hotel "Podrinje" i novoizgrađeni stadion

Vučić sutra u Loznici! Predsednik obilazi renovirani hotel “Podrinje” i novoizgrađeni stadion

Predsednik Aleksandar Vučić boraviće sutra u poseti Loznici, gde će obići završne radove na renoviranju hotela “Podrinje” u Banji Koviljači, kao i novoizgrađeni stadion “Lagator”, saopštila je predsednikova pres služba.

Hotel “Podrinje” kupila je firma “Long glori trejding limited” iz Hong Konga 2019. godine za 109 miliona dinara, odnosno nešto manje od jednog miliona evra.

U pitanju je zdanje na četiri etaže, površine 4,7 hiljada kvadratnih metara.

Posle toga, Vučić će obići i novoizgrađeni stadion “Lagator” u Loznici.

Izgradnja i opremanje lozničkog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštala je oko 30 miliona evra. Može da primi nešto više od 8.000 posetilaca.

Posle najavljene ceremonije svečanog puštanja stadiona u upotrebu, sutra će u 17 časova biti odigran fudbalski meč između domaće Loznice i Vrela.

Dan kasnije, u nedelju, A reprezentacija Srbije odigraće utakmicu sa Bugarskom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope sledećeg leta u Nemačkoj.

Čelična prijateljstva se sklapaju u teškim vremenima! Mali sa predsednikom Komiteta Komunističke partije Kine! (FOTO)

Politika

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali i predsednik Komiteta Komunističke partije Kine grada Ningboa Peng Đasjue razgovarali su danas o odnosima dve zemlje i zajednički ocenili da oni nikada nisu bili bolji, te da Srbiju i Kinu vežuju čelično prijateljstvo i dobra ekonomska saradnja.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Vučić #sutra #Loznici #Predsednik #obilazi #renovirani #hotel #Podrinje #novoizgrađeni #stadion

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja