NaslovnaNAJNOVIJESrbijo, vreme je! Đoković i drugovi kreću u pohod na svetski tron!

Srbijo, vreme je! Đoković i drugovi kreću u pohod na svetski tron!

Teniska reprezentacija Srbije u Malagi počinje nastup u Dejvis kupu (ne pre 16:30), a rival u četvrtfinalu je Velika Britanija.

Na startu četvrtfinala igraće Miomir Kecmanović protiv Džejka Drejpera, dok će nakon toga na teren Novak Đoković i najbolji britanski teniser, Kameron Nori.

 

MIOMIR KECMANOVIĆ – DŽEJK DREJPER (ne pre 16:30)

 

 

 

UŽIVO:

16:23 – Par čiji će pobednik ukrštati sa boljim iz duela Srbije i Velike Britanije, Italija i Holandija trenutno igraju dubl meč, a dvojac Italijana je stigao do prednosti od 1:0 u setovima.

15:55 – Jasno je da meč neće početi u 16:00 časova, 

15:41 – Mnoge je iznenadila odluka Viktora Troickog da pre Lasla Đerea i Dušana Lajovića u vatru gurne četvrti reket Srbije. Miomir Kecmanović se nalazi u lošem nizu na ATP turu, pošto je pretrpeo četiri poraza u nizu.

15:25 –  Potencijalni rival Srbije u narednoj rundi još uvek nije poznat. Teniseri Holandije poveli su trijumfom Botika van de Zandshulpa nad Mateom Arnaldijem posle tri seta, 6:7, 6:3, 7:6. Izjednačenje Italiji doneo je Janik Siner koji je u dva seta nadigrao Talona Grikspora sa 7:6 (3), 6:1. U meču odluke za Italiju će igrati Simone Boleli i Lorenco Sonego, a za Holandiju Vesli Kolhof i Žan-Žulijen Rojer.

 


Foto: Tanjug/AP


 


 

 

15:20 – Izabranici Viktora Troickog odradili su u Malagi poslednji trening pred okršaj sa Britancima, a sparing partneri srpskim reprezentativcima bili su teniseri Finske.

15:03 – Kao što je poznato, plasman u četvrtfinale obezbediće tim koji obezbedi dve pobede u tri meča, uključujući i dubl, a pobednik okršaja Srbija – Velika Britanija igraće u polufinalu protiv pobednika duela Italija – Holandija.

15:02 – Novak Đoković i Kameron Nori,  najbolje rangirani britanski teniser (18. na ATP listi) igrali su do sada tri puta i svaki put je slavio naš as. 


Foto: tanjug/ap


 


 

15:01 – Na fajnal-ejtu Dejvis kupa igra se na dva dobijena seta, a aktuelni branilac titule, reprezentacija Kanade, iznenađujuće je ispala u duelu protiv Finske u četvrtfinalu u Malagi.

15:00 – Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča koji teniski reprezentativci Srbije igraju protiv Velike Britanije u okviru Dejvis kupa.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Srbijo #vreme #Đoković #drugovi #kreću #pohod #svetski #tron

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja