NaslovnaPLANETATaker Karlson razotkrio najveću laž Amerike u Ukrajini! Znate li ko je...

Taker Karlson razotkrio najveću laž Amerike u Ukrajini! Znate li ko je tamo največi gubitnik?! Šamarčina realnosti Vašingtonu!

Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena je lagala kada je javno saopštavala da postoji mogućnost da Rusija bude poražena u sukobu u Ukrajini, izjavio je američki novinar Taker Karlson u svom programu na društvenoj mreži “Iks”.


– U početku su nam govorili da će podrška omogućiti Oružanim snagama Ukrajine da pobede Rusiju i spreče invaziju Moskve u ostale evropske zemlje ili nešto u tom smislu. Prošlo je gotovo dve godine i ispostavilo se da je to sve neistina. Ukrajina neće pobediti Rusiju. Ako je neko i potučen, to su Sjedinjene Države – ocenio je Karlson.

Karlson je dodao da Bajdenova administracija nikada neće priznati da se podrška Ukrajini pretvorila u tragediju.

Prethodno je američki predsednik Džozef Bajden izjavio da će Rusija, navodno, napasti članice NATO nakon pobede u Ukrajini. Koordinator Bele kuće za strateške komunikacije Džon Kirbi nazvao je veoma verovatnim učešće američke vojske u konfrontaciji sa ruskim snagama u slučaju da ruska vojska pobedi u specijalnoj vojnoj operaciji.

Bajden je ranije zatražio 106 milijardi dolara za pomoć Izraelu i Ukrajini, ali nije dobio neophodnu podršku u Kongresu. Gornji dom sa republikanskom većinom glasao je za dodelu pomoći samo Izraelu, ali je Senat pod kontrolom demokrata blokirao inicijativu.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Taker #Karlson #razotkrio #najveću #laž #Amerike #Ukrajini #Znate #tamo #največi #gubitnik #Šamarčina #realnosti #Vašingtonu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja