NaslovnaNAJNOVIJEOvo su top 5 događaja koji su obeležili izbore: Đilasovi ekstremisti vrše...

Ovo su top 5 događaja koji su obeležili izbore: Đilasovi ekstremisti vrše opsadu državnih institucija po Beogradu!

Nova Tema dana bili su izbori koji su se juče održali u Srbiji, ali i večerašnje divljanje opozicije i napadi na zgradu RIK-a i ekipu naše televizije, a o svemu tome govorili su Biljana Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu i novinari Informera Nenad Matejić i Marija Stanković.

Novinarka Informera Marija Stanković govori o incidentu koji se desio u izbornoj noći i to u štabu liste “Srbija protiv nasilja”, gde su Đilasovi batinaši brutalno izbacili ekipu Informera napolje i to putem fizičkog nasilja. 

– Slali smo svaki da po par mejlova štabu liste “Srbija protiv nasilja” i mislili smo da smo akreditovani, a kada smo došli do njihovog štaba uz sva potrebna dokumenta oni su nas izbacili odatle i definitivno je da dele novinare na podobne i nepodobne. Cela ekipa je imala potrebnu dokumentaciju, ali kada nisu imali kud, jer je sve legitimno, pozvali su svoje batinaše koji su fizički nasrnuli na nas i onda su nas brutalno izbacili napolje – objasnila je naša novinarka Marija Stanković. 

Foto: Informer.rs/printscreen

Marija Stanković

 

Biljana Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu navodi da  predsednik Vučić odgovara na sva pitanja novinara ma koji bili, dok opozicija beži od toga.

– Novinarstvo je jedna plemenita profesija jer izveštava narod o svemu što se dešava. Ako ste javna ličnost vi imate dužnost da odgovorite na postavljena pitanja. Vidimo da predsednik Vučić odgovara na sva pitanja novinara ma koji bili, dok opozicija beži od toga – rekla je Obradović.


Foto: Informer.rs/printscreen


Biljana Šahrimanjan Obradović


 

Prema rečima naše sagovornice opozicija klizi u jedan ekstremizam i trebaju da se zaustave, jer žele da unište Srbiju na sve načine.

– Opoziciji je najbitnije da izazivaju haos, što su i večeras dokazali upadanjem u zgradu RIK-a. Beograđani nisu poverovali u laži opozicije i prepoznali su uspeh i napredak koji je doneo predsednik Vučić. Opozicija klizi u jedan ekstremizam i trebaju da se zaustave, jer žele da unište Srbiju na sve načine – zaključila je Šahrimanjan.

Novinar Informera Nenad Matejić ističe da oni koji su se sakrili iza slogana da su protiv nasilja, oni sprovode nasilje nad našim narodom, a i nad novinarima Informera.

– Iskazujem veliko nezadovoljstvo prema ovome što se desilo, jer su moje kolege sprečene da rade svoj posao, a što je najgore od svega fizički su nasrnuli na dve devojke koje su naše novinarke. Oni koji su se sakrili iza slogana da su protiv nasilja, oni sprovode nasilje nad našim narodom, a i našim novinarima – kazao je Matejić. 


Foto: Informer.rs/printscreen


Nenad Matejić


 

Naš novinar dodaje i da opozicija nije imala nikakav program tokom kampanje i da imaju megalomanske snove da se dočepaju vlasti, kao i da je upitan opozicioni štrajk glađu.

– Napadali su na sve načine svojom kampanjom i vlast i političke protivnike, ali i narod. Opozicija nije imala nikakav program i imaju megalomanske snove da se dočepaju vlasti i žive u nerealnim shvatanjima. Miki Aleksić zapravo ne štrajkuje glađu, već posti na vodi, još samo Marinika da objavi da je na keto dijeti – objasnio je Matejić.

 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ovo #top #događaja #koji #obeležili #izbore #Đilasovi #ekstremisti #vrše #opsadu #državnih #institucija #Beogradu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja