NaslovnaNAJNOVIJEPartizan hoće osvetu! Crno-beli protiv moćnog Reala za šestu pobedu u nizu...

Partizan hoće osvetu! Crno-beli protiv moćnog Reala za šestu pobedu u nizu (FOTO/VIDEO)

Košarkaši Partizana od 20.45 (Sport klub 1) igraju meč 16. kola Evrolige protiv Real Madrida u gostima i pokušaće da se domognu šeste pobede u nizu u Evroligi.

REAL MADRID – PARTIZAN  20.45, Sport klub 1

Grad: Madrid

Dvorana: Vizink centar

Kapacitet: 17.453

Sudije: Robert Lotermozer (Nemačka), Žozef Bison (Francuska), Kristaps Konstantinovs (Letonija).

REAL MADRID: Kozer, Fernandez, Abalde, Kampaco, Hezonja, Alosen, Rodrigez, Dek, Poarije, Tavares, Ljulj, Jabusele, Musa, Ndijaje.

Trener: Ćus Mateo

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Anđušić, Doužer, Ponjitka, Kaminski, Kaboklo.

Trener: Željko Obradović.

 

20.00 – Trener Partizana Željko Obradović rekao je pred meč sa Realom da je španski klub napravio odličan potez dovođenjem Fakunda Kampaca.

– U odnosu na roster koji su imali prošle godine dodali su fantastičnog plejmejkera Kampaca, koji je pokretačka snaga ovog tima, uz sav kvalitet koji su imali. Očekuje nas zahtevna utakmica. Treba da zaboravimo utakmicu sa Valensijom potpuno i izađemo pred Real Madrid. Moramo da damo sve od sebe i energetski defanzivno budemo na nivou kao protiv Valensije, napadački da igramo bolje i što je jako bitno – da pogađamo otvorene šuteve. Probaćemo i probali smo da neke stvari postavimo, da neke ispravimo.


Foto: Starsportphoto


Raduje se duelu sa Realom: Željko Obradović


 

19.52 – Crno-beli su u odličnoj formi i vezali su pet pobeda u Evroligi – protiv Panatinaikosa, Monaka, Armanija, Žalgirisa i Valensije, a ukupno devet kada se računa i ABA liga. Real je, sa druge strane, neprikosnoven od starta sezona i posle 15 mečeva imaju samo jedan poraz, od Fenerbahčea nakon produžetka.

19.48 – Ovaj meč je dugo iščekivan jer košarkaši Partizana imaju priliku za osvetu zbog poraza u plej-ofu prošle sezone. Tada su crno-beli poveli u gositma sa 2:0 u seriji, ali se u drugoj utakmici dogodila tuča zbog koje su Kevin Panter i Matijas Lesor suspendovani na dva, odnosno jedan meč. “Kraljevi” su potom dobili oba duela u Areni, kao i peti u Madridu i plasirali se na fajnl-for. Kasnije su i osvojili titulu. Tu je i želja za osvetom zbog divljačkog poteza Geršona Jabuselea kojim je povredio Dantea Egzuma.


Foto: EPAIMAGES


Tuča na meču Real – Partizan posle koje su crno-beli izgubili preostale duele u seriji i ostali bez fajnal-fora


 

19.45 – Dobro veče i dobro došli na tekstualni prenos uživo iz minuta u minut meča 16. kola Evrolige između Real Madrida i Partizana.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Partizan #hoće #osvetu #Crnobeli #protiv #moćnog #Reala #šestu #pobedu #nizu #FOTOVIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja