NaslovnaBIZNISOštećeni putnici agencije koja je bankrotirala sada mogu da naplate štetu

Oštećeni putnici agencije koja je bankrotirala sada mogu da naplate štetu

Oštećeni putnici agencije koja je bankrotirala sada mogu da naplate štetu

Milenijum osiguranje pozvalo je putnike koji su platili, a nisu realiozovali putovanje preko turističke agencije „Barcino turs“, da podnesu zahtev za isplatu naknade iz osiguranja.

Agencija „Barcino turs“, koja nije članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA) je proglašena insolventnom u skladu sa današnjim dopisom ministarstva turizma i omladine.

Prema podacima Jedinstvenog registra računa pri Narodnoj banci Srbije, računi te agencije su u blokadi od 30. oktobra prošle godine, a iznos blokade je oko 19 miliona dinara.

avion, putnici, turisti

Oštećeni putnici kompletnu dokumentaciju i popunjen Obrazac za prijavu štete treba da dostave na imejl adresu prijava@milenijum-osiguranje.rs ili putem preporučene pošte na adresu Bulevar Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd.

Potrebna dokumentacija

Putnici treba od dokumentacije da dostave ;pisani ugovor o turističkom putovanju, ;opšte uslove putovanja, program turističkog putovanja, potvrdu o garanciji putovanja, dokaze o plaćanju ugovorene cene putovanja u celosti ili delimično (fiskalni računi, avansni računi uz fiskalni račun, izvod iz banke), očitanu ličnu kartu i kopiju kartice sa tekućim računom oštećenog lica.

Milenijum osiguranje zadržava pravo da zatraži i drugu neophodnu dokumentaciju u zavisnosti od konkretnog slučaja.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Oštećeni #putnici #agencije #koja #bankrotirala #sada #mogu #naplate #štetu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja