NaslovnaPLANETAInfluenserka reklamirala skijalište u Severnoj Koreji

Influenserka reklamirala skijalište u Severnoj Koreji

Severnokorejski lider Kim Džong Un, poznat po svojoj nepredvidivoj naravi, doneo je neobičnu odluku kad je angažovao tajanstvenu influenserku kako bi promovisala severnokorejsko skijalište na Instagramu.

Iako je u zemlji zabranjeno korišćenje društvenih mreža, Viktorija (23), ruska manekenka, objavila je slike praznog skijališta Masikrjong, gde je pohađala časove skijanja na engleskom jeziku.

Profimedia

 

– Prijava u hotel je bila veoma prijatna. Svidela mi se soba, planinska kuća je bila čista i svetla i imala je sve što je potrebno za prijatan boravak. I, naravno, predivan pogled na skijalište s prozora – rekla je Viktorija iz skijališta koje je udaljeno tri sata vožnje od glavnog grada.

Profimedia

 

Ove objave izazvale su brojne kritike, u kojima su je osudili što se preselila u ovu državu, a kako je redovno aktivna na društvenim mrežama, korisnici Instagrama počeli su da veruju da je povezana sa ruskom ambasadom u Severnoj Koreji.

Drugi su tvrdili da bi za ovakvo snimanje u Severnoj Koreji mogla da dobije 50 godina zatvora, a treći da je ovo čista promocija i pokušaj da se život u totalitarnoj državi predtsvai u lepšem svetlu.

Profimedia

 

Neki korisnici društvenih mreža sumnjaju da je influencerka možda supruga ruskog diplomate ili nekog drugog zvaničnika u Pjongjangu. S obzirom na striktne zakone koje ograničavaju boravak stranaca u Severnoj Koreji, mnogi izražavaju sumnju i čuđenje kako je Viktoria uspela da dobije dozvolu za takav boravak.

Influencerica je studirala na Fakultetu za oglašavanje i odnose s javnošću u Moskvi, gdje je provela veći dio svog života. Ovo je njen prvi put skijanja, a sudeći prema njenim objavama, iskustvo joj je bilo ugodno i ispunjavajuće. Njezina avantura u Sjevernoj Koreji privlači pažnju s obzirom na specifičnosti zemlje i ograničenja koja nameće strancima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Influenserka #reklamirala #skijalište #Severnoj #Koreji

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja