NaslovnaBIZNISDecu je izbacila iz testamenta

Decu je izbacila iz testamenta

Gospođa Liu iz Šangaja svoj je prvi testament, u kom je sav novac i imovinu ostavila svojoj deci, napisala pre nekoliko godina. Ali, u međuvremenu je promenila mišljenje jer je nijedno od njeno troje dece nije posećivalo kada je bila bolesna. Osim toga, deca su joj se retko i javljala, piše Index.

O novcu će brinuti veterinarska klinika

U najtežim trenucima, uz nju su bili samo njeni kućni ljubimci – mačke i psi. Iako je Liu htela ostaviti novac direktno svojim mačkama i psima, to nije zakonito u Kini, pa je nasledstvo odlučila da prebaci na lokalnu veterinarsku kliniku, pod uslovom da novac biude korišćen za brigu o njenim ljubimcima i njihovim mogućim potomcima.

Potpisivanje ugovora (Pixabay)

Chen Kai, službenik kancelarije Centra za registraciju testamenta u Pekingu, savetovao je gospođi Liu da pronađe nekoga ko će nadzirati veterinarsku kliniku kako ne bi došlo do zloupotrebe novca.

Drugi je službenik izjavio da su Liu upozorili o mogućim rizicima pre nego što je sastavila testament. Isto tako, dali su joj do znanja da u bilo kom trenutku može promeniti testament, ako joj se poprave odnosi s decom.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Decu #izbacila #testamenta

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja