NaslovnaBIZNISNeoplanta poklon paketima obradovala sve mame koje su se porodile 1. februara

Neoplanta poklon paketima obradovala sve mame koje su se porodile 1. februara

Neoplanta poklon paketima obradovala sve mame koje su se porodile 1. februara

Kompanija Neoplanta je i ove godine, sada već tradicionalno, obradovala sve mame koje su se porodile na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Betanija 1. februara, na rođendan Grada Novog Sada.

U saradnji sa Fabrikom dečje hrane, pripremljeni su vredni poklon paketi za mame i bebe, kao znak da novosadska kompanija brine o svom podmlatku i da roditelji i deca u Neoplanti imaju iskrenog prijatelja, čija je misija da sve što radi – radi kao za svoju decu i sve buduće naraštaje.

Na dan Grada Novog Sada rođeno je 16 beba, a poklone su dobile sve mame, bez obzira na njihovo prebivalište.

„Neoplanta je oduvek težila izgradnji podržavajuće zajednice, naročito u trenucima kada se porodice proširuju i slave radost novog života. Verujemo da su upravo podrška i pažnja tokom ovih posebnih trenutaka, kada novi član porodice ulazi u vaš život, od neprocenjivog značaja i zato ovaj gest nije samo deo naše društveno-odgovorne politike, već odražava i duboku vezanost kompanije Neoplanta za lokalnu zajednicu i njen razvoj. Ponosni smo što naša akcija polako prelazi u tradiciju jer nam je važno da ostanemo predani misiji podrške porodicama i u godinama koje dolaze“, rekao je direktor kompanije Neoplanta, Aco Tomašević.

Novi Sad slavi svoj 276. rođendan, u znak sećanja na 1. februar 1748. godine, kada je od carice Marije Terezije dobio status Slobodnog kraljevskog grada.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Neoplanta

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Neoplanta #poklon #paketima #obradovala #sve #mame #koje #porodile #februara

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja