NaslovnaNAJNOVIJEPredsednik o svim najvažnijim temama

Predsednik o svim najvažnijim temama


PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras je gost u emisiji “Ćirilica” na televiziji Hepi.

Foto: TV Happy

O situaciji na Kosovu i Metohiji

Na početku gostovanja predsednik je govorio o odluci Aljbina Kurtija o ukidanju dinara na KiM, ali i rekaciji stranih predstavnika.

– Tačno je da neko temeljno radi na tome da svakoga dana vrši pritisak na srpski narod i vrši akcije. Ključno pitanje je šta mi možemo u ovakvim geopolitičkim okolnostima. Kako zaštiti naš narod? Dinar je jedina validna valuta. Njih je to baš briga – rekao je predsednik i dodao da ne postoji nijedan papir koji drugačije svedoči.

– Ono što svi primete je da se ja ne pravim naivan. Čujemo mi kad pričaju o odlaganju. Stranci kažu: Kosovo je nezavisna država. Onda ja pitam zašto postoji dijalog. Došao sam u posed dokumenta ministarstava da je Srbija problem što ne priznaje Kosovo, što je tolerantna za Dodika i što ruski mediji mogu da se obrate kod nas – izjavio je predsednik.

Kako je predsednik prethodno objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu, tema gostovanja biće aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji.

– Govoriću o našem Kosovu, pritiscima na Srbiju, velikim projektima, ali i odgovoriti na sve brutalne laži pripadnika bivšeg režima i njihovih medijskih pomagača, domaćih i stranih. Biće zanimljivo, obećavam. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Predsednik #svim #najvažnijim #temama

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja