NaslovnaRAZONODAMišići na delu, Makron se sprema za meč

Mišići na delu, Makron se sprema za meč

Emanuel Makron trenira boks dva puta nedeljno – verovali ili ne. Sada je otišao dalje, objavljujući fotografije na kojima udara u vreću sa izraženim bicepsima u demonstraciji svoje snage u akciji.

Fotograf francuskog predsednika objavio je dve slike na Instagramu, nekoliko dana nakon što je počeo da zauzima daleko oštriju javnu liniju protiv Rusije, piše Bi-Bi-Si. A nedugo potom „Roki” je počeo da se pojavljuje u trendu na društvenim mrežama.

Dok se jedni neizbežno pitaju da li su fotografije obrađene, drugi su se šalili i tvitovali slike koje je snimio Soazing de la Moasonijer, rekavši da se na njima vidi Makron, strastveni bokser, koji se sprema da se suoči sa Rusijom i njenim 71-godišnjim predsednikom Vladimirom Putinom.

Gaspard Gantzer, poznati stručnjak za odnose s javnošću, rekao je za francuske medije, da je predsednik želeo da slike pokažu „on je Francuz kao i svaki drugi… da je u odličnoj fizičkoj formi… da želi da se bori”. S druge strane, francuski nedeljnik za žene dao je laskaviji pogled na situaciju, rekavši da su fotografije „jako pogodile” i takođe ukazivale na jake bicepse.

Međutim, fotografije nisu naišle na dobar prijem kod svih u Francuskoj.

 


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Mišići #delu #Makron #sprema #meč

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja