NaslovnaREGION"IMAO JE JOŠ JEDNU ŽENU, BILA JE TRUDNA, A NJIH DVE NISU...

“IMAO JE JOŠ JEDNU ŽENU, BILA JE TRUDNA, A NJIH DVE NISU ZNALE JEDNA ZA DRUGU” Šok priznanje na suđenju za nestanak Aleksandre

Slučaj nestale Aleksandre R. (39), koji više od godinu i po dana intrigira nemačku javnost danas je dobio zaokret u sudnici kada je optuženi Dejan B. (51) iz Bosne i Hercegovine rekao da je čovek s kojim je Aleksandra R. bila trudna u trenutku nestanka, imao još jednu ženu koja je u isto vreme nosila njegovo dete, a njih dve nisu znale jedna za drugu!

Naime, danas je svedočila sestra Bastiana R, partnera nestale Aleksandre R. i nakon što je pred sudijom rekla da su Aleksandru R. svi voleli, te da im svima jako nedostaje, ceo slučaj dobija zaokret kada je advokat Dejana B. pitao svedokinju zašto su brat i ona skrivali informacije od policije.

Kako prenose nemački mediji, Bastian R. je istovremeno imao još jednu ženu, koja je baš kao i Aleksandra ostala u drugom stanju sa njim, ali njih dve nisu znale jedna za drugu.

Druga žena je za Aleksandru R. saznala tek kada joj se policija pojavila na vratima kako bi je saslušala u vezi Aleksandrinog nestanka,

Ta žena je odmah prekinula svaki kontakt sa Bastinaom R, a mediji prenose da nije isključeno i da je Aleksandra saznala za nju i odlučila da napusti Bastiana.

Podsetimo, za ubistvo Aleksandre R. terete se Dejan B. iz BiH i njegov poslovnih partner Ujgur T. (48), kojima se već mesecima sudi.

Naime, istražioci sumnjaju da je nakon raskida Dejana i Aleksandre u proleće 2022. godine došlo do pogoršanih odnosa između bivših partnera. Oni nisu bili samo u vezi, već su bili i poslovno povezani. On joj je u više navrata pretio, a ona je podnela nekoliko krivičnih prijava protiv njega.

Prema istrazi, motiv zločina je velika suma novca. Naime, 39-godišnjakinja je bila na visokoj funkciji u banci, a 50-godišnjak iz BiH ju je koristio za poslove s nekretninama koji su išli preko drugooptuženog Nemca.

Nakon što su se razišli, žena je prestala sarađivati ​​i odbila pristup svojim računima. Oni su izvršnim nalogom pokušali doći do iznosa od 785.000 evra, oko kojih su se sporili, ali je Aleksandra R. podnela krivičnu prijavu protiv njih.

Međutim, svega sedam dana prije glavnog ročišta u ovom slučaju, ona je nestala. Inače, kako prenose nemački mediji, optuženi se nisu izjašnjavali o krivici, ali su svo vreme tvrdili da je Aleksandra R. dobrovoljno preselila u inostranstvo, s obzirom da je poreklom iz Rumunije.

Kurir.rs/Nezavisne novine

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#IMAO #JOŠ #JEDNU #ŽENU #BILA #TRUDNA #NJIH #DVE #NISU #ZNALE #JEDNA #DRUGU #Šok #priznanje #suđenju #nestanak #Aleksandre

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja