NaslovnaREGIONOvde svingeri vode ljubav čak i po danu, postavljeni su znakovi upozorenja,...

Ovde svingeri vode ljubav čak i po danu, postavljeni su znakovi upozorenja, ali UZALUD

Za Hrvatsku kažu da je raj za svingere kao i ostale ljubitelje nestašluka i seksualnih sloboda. Pre desetak godina nedeljnik Ekspres je objavio veliku reportažu Hajrudina Meradonovića koji je prikazao najmračnije tajne svingerskih klubova, o čemu je pričala i Đurđica Maršić, vlasnica kluba Anakonda, sada optužena zbog nasilja.

U Puli je podignuta optužnica protiv šestoro državljana Hrvatske zbog fizičkog napada i razbojništva nad 31-godišnjim sinom poznatog advokata i preduzetnika Mirosvala liše. Među optuženima je i vlasnica svingerskog kluba Anakonda u Rovinju ispred kog je napadnut advokatov sin.

Vlasnicu terete da je 2023. godine u istom klubu udarila šakom italijanskog državljanina (57) u lice i nanela mu teške povrede.

Ivana Gudelj, studentkinja Turizma i hotelijerstva u Splitu upozorila je na to još pre 15 godina u svom radu i rekla da nikako “ne smemo zatvarati oči pred realnošću, ali da seks-turizam polako zauzima mesto u turističkoj ponudi Hrvatske”.

Mnoge zemlje su to prepoznale pa seks koriste kao privlačni element određene destinacije. No i dalje ne reklamiraju otvoreno seks, nego uz pomoć smišljenih reklamnih kampanja dvosmisleni slogani, plakati i reklame prikriveno promiču seks i privlače turiste u destinacije.

Tadašnji porečko-pulski biskup Ivan Milovan je prije četiri godine poručio kako je tragična spoznaja da u hrvatskom turizmu u ime profita ili zbog užitaka ima i ponuda, podsećajući na seks-turizam, dodavši kako to što se neke takve ponude javno ne reklamiraju ne znači da ih i nema te da ta i druge vrste “zabave” zapravo uništavaju okolinu.

Znakovi upozorenja

Grad Rovinj je u saradnji s Turističkom zajednicom pre dve godine odlučio znakovima upozorenja i zaštitarima doskočiti seksualnom razvratu, orgijama i nemoralu na turistima krcatoj plaži Punta Križ.

“Pozor! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrediti moralne osećaje građana, seksualni ekshibicionizam, bludne radnje…”, upozorenja su to gradskih vlasti istaknuta po celoj svingerskoj plaži Punta Križ koja je kao pravi svingerski raj ucrtana na gotovo svim svingerskim kartama te detaljno opisana na forumima erotskih sadržaja.

Odete Sapač, tadašnja direktorka rovinjske Turističke zajednice, o gašenju jedinstvene seks-plaže u Hrvatskoj bila nam je rekla kako je masovnog seksa, ekshibicionizma i voajerizma na plaži Punta Križ bilo posvuda te je to prevršilo svaku meru i tome se jednom moralo reći dosta.

Po onome što se na rovinjskoj plaži Punta Križ zbiva, unatoč uvedenim zabranama, to je jedinstvena plaža u Hrvatskoj i u ovom delu Europe gde usred belog dana stotine parova javno vode ljubav i orgijaju pred očima okupljenih voajera, što s kopna, što s mora.

Plaža na ulazu u Limski kanal je duga tristotinjak metara, u zaleđu koje je šuma s ispresecanim puteljcima. Nastala je još pre dvadesetak godina sasvim slučajno kad su ljudi, bežeći od gradske vreve i prepunih plaža u obližnjim turističkim naseljima i kampovima, tražili skriveni kutak za ljubav i seks.

Nemci, Belgijci, Holanđani, Italijani, Slovenci i mnogi drugi na svojim internetskim erotskim stranicama hvale hrvatske seks-destinacije od Istre pa sve do Dubrovnika.

Studije pokazuju da svake godine oko pola miliona Europljanki srednjih godina putuje samo zbog seks-turizma.

Turistima najomiljenije destinacije za seks-turizam su Istra, a potom slede Kvarner, srednja Dalmacija, ostrva i Dubrovnik.

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ovde #svingeri #vode #ljubav #čak #danu #postavljeni #znakovi #upozorenja #ali #UZALUD

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja