NaslovnaRAZONODAOvo su najređi horoskopski znaci- zašto je to tako

Ovo su najređi horoskopski znaci- zašto je to tako

Najređi horoskopski znakovi su obično oni koji se nalaze na krajevima astrološkog kalendara, odnosno oni koji traju najkraće u toku kalendarske godine. Prema tradicionalnom astrološkom sistemu, Ribe (19. februar – 20. mart) i Vodolija (20. januar – 18. februar) se smatraju najređima, jer svaki od njih traje oko mesec dana. Ovo je zato što astrološki znaci nisu jednako raspoređeni kroz kalendarsku godinu, već variraju po dužini trajanja.

Astrolog Lisa Stardast smatra da je ipak Vodolija najređi znak.

 „Najmanje je rođenih u januaru i februaru, što Vodolije čini najređim horoskopskim znakom”, kaže Lisa Stardast, astrolog iz Njujorka. Kao najređi horoskopski znak Vodolije su „poznate kao jedinstveni mislioci Zodijaka”, kaže Stardast. Oni se takođe smatraju „inovatorima i začetnicima novih perspektiva”.

Bilo kako bilo, Vodolije i Ribe svakako jesu naređi znaci, a ovo su njihove osnovne karakteristike u astrološkom smislu.

Osobe rođene u znaku Ribe obično imaju nekoliko karakterističnih osobina koje se povezuju s njihovim astrološkim znakom:


Empatičnost: Ribe su poznate po svojoj izrazitoj empatiji i sposobnosti da se emocionalno povežu s drugima. Često su veoma saosećajne i intuitivne.
Kreativnost: Imaju snažan kreativni potencijal i često se izražavaju kroz umetnost, muziku, književnost ili neki oblik imaginativnog izraza.
Senzitivnost: Ribe su izuzetno senzitivne na okolinu i atmosferu oko sebe. Mogu brzo uočiti promene raspoloženja ili energije u prostoru.
Intuicija: Poseduju duboku intuitivnu sposobnost i često se oslanjaju na svoj unutrašnji osećaj i instinkt pri donošenju odluka.
Romantika: Ribe su često sanjarske i sklonije romantici. Vole duboke emocionalne veze i često traže duhovnu povezanost sa partnerom.
Fleksibilnost: Imaju tendenciju da budu prilagodljive i fleksibilne u različitim situacijama. Mogu lako prepoznati i razumeti različite tačke gledišta.
Idealizam: Često teže idealnim situacijama i svetu. Ponekad mogu biti skloni idealizaciji ljudi ili situacija.
Tajanstvenost: Ponekad mogu delovati tajanstveno ili nedokučivo zbog svoje duboke unutrašnje emocionalne složenosti.
Osetljivost: Ribe su emocionalno duboke osobe i mogu biti vrlo osetljive na kritike ili grubost.

Vodolije takođe imaju neke vrlo specifične karakteristike:


Originalnost: Vodolije često poseduju originalan način razmišljanja i vole da istražuju nove ideje i koncepte. Vole inovacije i mogu biti pioniri u svojim interesovanjima.
Nezavisnost: Imaju jaku potrebu za nezavisnošću i slobodom. Cene svoju individualnost i često se trude da žive prema svojim sopstvenim pravilima.
Humanost: Vodolije su često vrlo svesne društvenih i humanitarnih pitanja. Mogu biti vrlo angažovane u aktivizmu ili u borbi za pravdu i jednakost.
Progresivnost: Skloni su naprednim idejama i promenama. Često su otvoreni za nove tehnologije, trendove i načine razmišljanja.
Prihvatanje različitosti: Vodolije često cene raznolikost i toleranciju. Imaju tendenciju da budu prijateljski nastrojene prema svim ljudima bez obzira na njihove razlike.
Intelekt: Imaju jak intelektualni interes i mogu biti vrlo pametne i analitične. Vole da se bave apstraktnim konceptima i dubokim razmišljanjem.
Ekscentričnost: Vodolije mogu imati ekscentričan ili nekonvencionalan stil života. Vole da se izražavaju na svoj jedinstven način.
Ljubav prema slobodi: Cene svoju slobodu i ne vole se osećati ograničeno ili vezano. Vole da istražuju nove ideje i iskustva.
Društvenost: Iako su nezavisne, Vodolije uživaju u društvenim interakcijama i često su dobri u održavanju prijateljstava i širenju svoje mreže poznanstava.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ovo #najređi #horoskopski #znaci #zašto #tako

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja