NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJASrećan jer je uhvatio ženu u prevari

Srećan jer je uhvatio ženu u prevari

U neobičnom obrtu sudbine, 36-godišnji muškarac našao se u situaciji koju mnogi smatraju tragičnom, ali on je u njoj video priliku za novi početak.

Nakon godina teškog braka i sumnji u neverstvo, konačno je dobio neoboriv dokaz o supruginoj prevari – i to u sopstvenom domu.

Ono što čini ovu priču posebnom jeste zakonski okvir u kom se odvija. U njegovoj zemlji, većina dokaza o prevari nije prihvatljiva na sudu bez pristanka obe strane. Međutim, postoji izuzetak kada se neverstvo dogodi u zajedničkom prostoru, što je upravo bio slučaj.

Muškarac je podelio svoju priču na društvenim mrežama, otkrivajući kako se njegov brak pogoršao nakon rođenja njihove ćerke pre šest godina.

„Moja žena se posle porođaja potpuno promenila i zagorčava mi život. Pre dve godine morao sam da napustim posao da bih se brinuo o svom detetu. Sumnjao sam na prevaru, ali nisam mogao da napustim brak jer je tu bila naša ćerka.”

Uprkos sumnjama, osećao se zarobljenim u braku zbog svoje ćerke.

Freepik

 

Sada, sa čvrstim dokazima i spremnim svedocima, on vidi put ka razvodu i novom životu. Konsultacije sa advokatom su mu dale nadu u povoljan ishod – očekuje da će dobiti starateljstvo nad ćerkom i finansijsku podršku u vidu alimentacije.

“Nakon šest godina patnje, konačno vidim svetlo na kraju tunela,” rekao je. “Osećam se kao najsrećnija osoba na svetu.”

Njegova priča naišla je na veliko razumevanje i podršku onlajn zajednice. Mnogi su mu čestitali na snazi i odlučnosti, savetujući ga da preduzme dodatne mere zaštite, poput promene brava i postavljanja sigurnosnih kamera, piše Mirror.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Srećan #jer #uhvatio #ženu #prevari

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja