NaslovnaNAJNOVIJEPanika u SAD! Putin saterao Bajdena u ćošak! CIA agent zaprepastio američku...

Panika u SAD! Putin saterao Bajdena u ćošak! CIA agent zaprepastio američku javnost, ovo se mnogima neće svideti!

Američki predsednik Džo Bajden treba da prizna da će morati da ima posla sa ruskim liderom Vladimirom Putinom kako bi rešio sukob u Ukrajini, rekao je bivši agent CIA Rej Mekgavern u intervjuu za Jutjub kanal Dialogue works.

– Imamo sreće što imamo posla sa inteligentnom i suzdržanom osobom (Putinom). Kada dođe vreme, bar u odnosu na Ukrajinu, moraćemo to da rešavamo sa njim. Ovo je ključna tačka – istakao je on, komentarišući govor ruskog predsednika na sastanku Međunarodnog diskusionog kluba Valdaj .

Prema ekspertu, Putin je jasno stavio do znanja da se Moskva neće pokoriti diktatu Zapada. Istovremeno, Mekgavern je dodao da sada, suprotno izjavama američkih političara, možemo da govorimo o pobedi Rusije na ukrajinskom pozorištu vojnih operacija.

Govornik je napomenuo da zapadni saveznici već nemaju dovoljno artiljerije i tenkovskih granata za ukrajinske oružane snage. On je takođe nazvao „ludilom“ aktuelnu politiku Vašingtona prema Ukrajini.

Prošlog četvrtka Putin je govorio na plenarnoj sednici međunarodnog diskusionog kluba Valdaj. On je govorio o izazovima sa kojima se zemlja suočava, teškoj međunarodnoj situaciji i neminovnim promenama u svetu.

(FOTO) Au! Šta ovo radi Rusija?! Sprema se nešto veliko! Dok besni rat u Izraelu, u Ukrajini se dešavaju čudne stvari!

POČINJE

Čini se da su ruske snage poslednjih dana drastično povećale broj kopnenih napada, piše ugledni vojni analitičar Konrad Muzika. Na svom Tviter profilu (sada Iks) objavio je grafikon koji pokazuje da je broj ruskih napada najveći od marta ove godine.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja