NaslovnaRAZONODAZašto su bele pantalone neophodan komad u ormanu svake žene ovog leta

Zašto su bele pantalone neophodan komad u ormanu svake žene ovog leta

Leto je pravo vreme za osveženje garderobe, a bele pantalone su komad koji donosi stilsku transformaciju. Ne samo da su bele pantalone klasičan izbor koji nikada ne izlazi iz mode, već mogu i izuzetno da laskaju figuri, ako znate kako da ih nosite.

Gotovo svaka poznata ženska ličnost članica je fankluba belih pantalona. Kejti Holms, Sijena Miler, a da ne biste posumnjali da bele pantalone nisu i za dame u pedesetim godinama života, tu su Sindi Kraford i Tilda Svinton.

Evo nekoliko saveta Šejna Votsona, britanskog modnog stručnjaka koji piše za Daily Mail, o tome kako nositi bele pantalone ovog leta, kako ih učiniti delom svog stila i kako izbeći da one vizuelno povećaju vaše butine.

Votson predlaže nošenje belih farmerki sa krojem koji je pripijen na kukovima, ali se širi u nogavicama. Predlaže, takođe, kombinovanje sa krem, mornarsko plavim i crnim komadima odeće. On ističe važnost pravilnog kroja i materijala kako bi vam pantalone savršeno stajale.  

Najvažnije je, kaže, da izaberite pravi kroj, koji odgovarava vašoj građi tela. Da biste izbegli dodavanje centimetara vašim butinama, birajte modele sa visokim strukom i blago širim nogavicama. Ovakav kroj izdužuje noge i stvara uravnotežen izgled.

Birajte pantalone od kvalitetnog, čvršćeg materijala, koji drži oblik. Tanji materijali se brže deformišu i mogu naglasiti ono što želite da sakrijete.

Kombinujte pantalone sa pravim gornjim delom: nosite bele farmerke sa dužim, lepršavim bluzama ili tunikama koje padaju preko kukova. Ovo će pomoći da se stvori ravnoteža i skrene pažnja ako vam je širi donji deo tela.

Dodajte slojeve: lagani sako ili duži kardigan mogu dodati vertikalne linije vašem izgledu i učiniti ga elegantnijim.

Obuća i te kako pravi razliku, smatra Votson. Visoke potpetice ili platforme će dodatno izdužiti vaše noge i učiniti da bele pantalone izgledaju još bolje.

Igrajte se aksesoarima: dodajte boju i teksturu sa aksesoarima poput šarenih šalova, velikih torbi ili nakita. To će privući pažnju na gornji deo tela.

Bele pantalone zahtevaju redovno pranje i pažljivo održavanje kako bi uvek izgledale besprekorno.

Svaka žena može da nosi bele farmerke i izgleda sjajno ovog leta. Ključ je u odabiru pravog modela i kombinovanju sa odgovarajućim komadima. Sa ovim savetima, bele farmerke će postati vaš omiljeni letnji komad koji ne dodaje volumen, već stil i sofisticiranost vašem izgledu.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Zašto #bele #pantalone #neophodan #komad #ormanu #svake #žene #ovog #leta

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja