NaslovnaRAZONODAMladić zbunjen misterioznim objektom na nebu

Mladić zbunjen misterioznim objektom na nebu

Tvrdi da je boraveći u ruralnom predelu, dok je razgovarao sa zetom, primetio “neobičnu svetleću sferu” na nebu. On tvrdi da nikada ranije nije doživeo slično iskustvo.

“Podigao sam pogled i primetio belu kuglu. Lebdela je nekih sedam metara iznad zemlje. Iza sebe je ostavljala narandžasti sjaj, poput plamena. Kretala se brzo i nije ispuštala zvuke”, napisao je.

Korisnik je bio zapanjen, a tvrdi da je i njegov zet video istu pojavu.

Kasnije je dodao komentar u kojem je objasnio da neobični objekat “liči na sfere sa čuvene freske Raspeće Hristovo u manastiru Visoki Dečani”. Decenijama unazad, svetski teoretičari zavere tvrde da je ta freska, koja datira iz 1350. godine, “dokaz da su Zemlju posetili vanzemaljci”.

 

Zidovi srpskog manastira Visoki Dečani čuvaju freske neprocenjive vrednosti svetske kulturne baštine.

Jedna od fresaka koje i danas izazivaju pažnju javnosti i predmet su mnogih diskusija je i freska “Raspeća Isusa Hrista”. Freska je naslikana 1350.g. pic.twitter.com/V7BDVnEcrj

— Jovana Ćirković (@rilivadivuk) July 23, 2020

 

Na fresci se prikazuje razapeti Isus Hrist, okružen ljudima i anđelima, dok se na vrhu nalaze dva neobična objekta sa ljudskim figurama. Dok jedni tumače te objekte kao “svemirske brodove s posadom”, stručnjaci objašnjavaju da je reč o personifikaciji Sunca i Meseca.

Korisnik je istakao da se neobični objekat kretao “savršeno ravnom putanjom” i da je bio toliko blizu zemlje da je isključena mogućnost da je reč o kometi ili zvezdi padalici, jer je lebdela bliže zemlji od krošnji drveta.

Važno je napomenuti da autor nije priložio nikakvu fotografiju uz objavu, pa je teško komentarisati priču, a posebno opis NLO-a.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Mladić #zbunjen #misterioznim #objektom #nebu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja