NaslovnaNAJNOVIJEOgnjenović povodom napada pojedinih medija na porodicu Vučića

Ognjenović povodom napada pojedinih medija na porodicu Vučića


DIREKTOR PIO fonda Relja Ognjenović reagovao je povodom napada na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

Foto: D. Milovanović

– Najnoviji napad na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, konkretno na njegovog starijeg sina Danila, je oličenje propasti tajkunskih medija i dokaz da se kampanja nemoćne opozicije nastavlja na temeljima laži i omalovažavanja.

Iako je Danilo bio samo jedan od mnogobrojnih građana koji je svim srcem navijao za svoju državu Srbiju na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj, napadnut je samo zato što je sin predsednika, zato što se ponosi svojim poreklom i nosi prezime porodice Vučić.

Ovakav napad je jasan znak frustracija maloumnih ljudi, kojima nikada nije palo na pamet da pitaju Đilasa odakle mu 619 miliona evra, a spremni su da progone sve članove porodice Vučić. Oni su jasna pretnja za bezbednost ne samo @avucic već i svih građana za čiju se bezbednost upravo predsednik i zalaže.

Deca su naša svetinja, za decu se borimo, za porodicu kao glavni temelj svakog društva. Zato se mora stati na put bilo kakvom pokušaju kriminalizacije porodice Aleksandra Vučića, a nadležne institucije treba da ispitaju nalogodavce ovakvih laži i najstrože ih kazne.

Danilo, hvala ti što braniš boje svoje zastave i navijaš za Srbiju!

Srbija je naša otadžbina!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ognjenović #povodom #napada #pojedinih #medija #porodicu #Vučića

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja